HTML

iPad minden mennyiségben

iPad tesztek, leíeások, alkalmazások és érdekességek

Archívum

iPad és a napsütés

2010.06.07. 12:58 PeterBogyo

Hétvégén volt szerencsém kipróbálni az iPad-ot verőfényes napsütésben. Ezt a tesztet eddig nem ejthettem meg, mivel inkább esett mint nem. A tapasztalataim elég vegyesek voltak ezzel kapcsolatban. Az sajnos tény, hogy az iPad felülete igen fényes és általában nélkülözi a tükröződésmentes felületet. Tükörnek tökéletesen használható, sajnos ez azonban meglehetősen hátrányosan érinti azokat akik nem emiatt a funkció miatt választották a gépet. A sötét háttér illetve az alkalmazások sötét tónusai sem könnyítik meg a használatot. Ami viszont jó hír, hogy  a világos hátterű (mint pl az e-könyvek) ettől függetlenül olvashatóak. A másik pozitív tapasztalatom, hogy árnyékban ülve illetve ha a készüléket 90 fokos szögben tartjuk, akkor a tükröződés is elviselhető, igaz ilyenkor bizonyos funkciók (mint pl játékok) jelentősen veszítenek élvezeti értékükből.

Egy szó mint száz, az Ipad nem a legjobb választás a strandra, mivel nem csak attól kell félnünk, hogy esetleg lába kél, hanem mert nem a kellő élményt nyújtja nekünk a használat során

Ez van.

Szólj hozzá!

Címkék: napsütés ipad

A bejegyzés trackback címe:

https://ipad16gb.blog.hu/api/trackback/id/tr372062759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása